warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Kurumsal Satış Temsilcisi

Almas Eğitim Teknolojileri A.Ş.

İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Bu pozisyonun bir gereği olarak "iş ve kariyer odaklı" bir ekip üyesi arıyoruz. Zamanının çoğunu ofiste telefonla tanıtım ve satış yapma, müşteri taleplerini karşılama, çözüm üretme, tahsilat ve sevk süreçlerini yönetmekle geçirecek, bir kısmını ise kolej ve bayi ziyaretleriyle, bayilik oluşturmayla, bayi toplantı ve etkinlikleriyle. Ssk, yol, yemek ödeneklerinin yanı sıra 4000 TL sabit maaş + Primle çalışacak nitelikli bir satış uzmanı aramaktayız, bir memur değil. Lütfen tüm ilanı okumadan ve niteliklerinizin, kariyer hedefinizin arayışımızla uyumuna bakmadan başvurmayınız. 

Müşteri profilimiz kalitelidir, ürünlerimiz de... Özel ve resmi okullara nitelikli "sınav" ve "ölçme değerlendirme" hizmeti veriyoruz. Özel Okul yöneticilerini arayıp ürünlerimizi tanıtıyoruz. Ardından örnek paketimizi kargoya verip incelemelerini sağlıyoruz. Sonra randevu alıp onları yerinde ziyaret ediyoruz. Ürün ve hizmetlerimizin kalitesini iyice kavramalarını, kurumsal müşterimiz olmalarını sağlıyoruz. Resmi okulları ise hiç aramıyoruz, o işe girmiyoruz, ona bayilerimiz bakıyor. Aslında satış işini daha çok bayilerimiz yapıyor, bizse onlara destek veriyoruz. Bayimizin olmadığı illerde Özel Okullara tanıtım ve satış yaparken bir yandan da uygun bayi adaylarını tespit etmeye çalışıyoruz; Özel ve Resmi okullara kurumsal satış yapan kırtasiyelerle, yerel dağıtımcılarla görüşüyoruz. Böylece bayilik ağımızı genişletiyoruz. İş bu. Eğer buraya kadar okuduysanız tüm satış sürecinde aktif rol almanız gerektiğini anlamışsınızdır. 

  • Mevcut bayilerle ve kolejlerle ticari ilişkilerin yönetilmesi, potansiyel kolejlerin aranarak ürün tanıtımı ve satışı yapılması, kolejlerin ve bayi adaylarının ziyaret edilmesi, yeni bayiliklerin oluşturulması işi tamamen sizde. Kendinize güveniyor ve satış işinde mutluysanız CV'nizi görmek isteriz. 
  • Eğitiminize, yaşınıza, deneyiminize, başarınıza, iletişim becerinize, öz güveninize, üretkenliğinize, disiplininize, ön muhasebe bilginize, bilgisayar ve otomobil kullanma becerinize, seyahat edebilme özgürlüğünüze, rapor hazırlama kültürünüze, hobilerinize ve referanslarınıza bakacağız elbette. 
  •  CV'niz umut vericiyse sizi ararız. Bizi telefonda iyimser, etkileyici ve istekli bir satış uzmanı olduğunuza ikna ederseniz sizinle tanışmak isteriz. Görüşmede sizi çok zorlarız. Dürüstlüğünüzezekanıza ve enerjinize inanırsak birlikte çalışmak isteriz.
  • Markamız, daha önce ulusal düzeyde marka oluşturma ve tutundurma başarısı olan kurucuların yeni teşebbüsüdür. Bu ilan markanın çekirdek kadrosunu oluşturmaya dönük çalışmanın bir parçasıdır. 
  • Adayların, yaklaşık on kişilik küçük bir grubun üyesi olacaklarını dikkate almaları gerekir. Yani daha büyük bir organizasyonda mutlu olacağını düşünenlerin uzak durmaları gereken bir pozisyondur. Özverili, içten, öğrencileri bir rakam büyütme aracı olarak görmeyen, kaliteli ve faydalı içerik üretmeyi önemseyen küçük bir ekibiz. 
  • İş yeri lokasyonu olarak Kozyatağı Metro durağından 8-10 dk. yürüyüş mesafesindeki Flora Rezidans'ın dikkate alınması gerekir. (Bu ilan yayındayken, ihtiyaçlarımızı daha iyi karşılayacak, Bostancı - Acıbadem metro güzergahında, yine metroya yakın yeni bir ofise geçme durumumuz olabilir.) 

Aday Kriterleri

3 - 10 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Kurumsal Satış Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kurumsal Satış Temsilcisi Kurumsal Satış Temsilcisi Maaşları Kurumsal Satış Temsilcisi Nasıl Olunur? Kurumsal Satış Temsilcisi Nedir? Kurumsal Satış Temsilcisi İş İlanları
Hakkımızda

Öğrencilerin akademik ve bilişsel yeterliklerini uluslararası bilimsel ölçeklerle değerlendiren web tabanlı uygulamalar geliştiren bir firmayız. Yalnı

Şirket Sayfasına Git

Kurumsal Satış Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kurumsal Satış Temsilcisi Kurumsal Satış Temsilcisi Maaşları Kurumsal Satış Temsilcisi Nasıl Olunur? Kurumsal Satış Temsilcisi Nedir? Kurumsal Satış Temsilcisi İş İlanları