İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

3 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Bakım / Onarım

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

MESER Mekanik Elektrik Servis ve Yönetim Hizmetleri, 2006 yılında konusunda uzman mühendis ve teknisyenler tarafından kurulmuş, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, idari binalar, oteller, hastaneler, endüstriyel tesisler, banka şubeleri, vb. yapılarda kurulu olan Mekanik Tesisatlar (ısıtma, soğutma, havalandırma, sıhhi tesisat, arıtma, soğuk odalar, vb.), Elektrik Tesisatları (aydınlatma, kompanzasyon, jeneratör, vb.), Otomatik Kontrol Cihazları ve Bina Otomasyon Sistemlerinin uygulama , periyodik bakım ve işletilmesi konularında hizmet vermektedir.

                                                         

Mekanik – Elektrik ve Soğutma sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin Ofis ve Şantiyelerinde  görevlendirilmek üzere Kadın - Erkek MEKANİK TESİSAT USTALARI aranmaktadır.

Genel Nitelikler

  • MYO Tesisat Teknolojisi Bölümü mezunu veya teknikerlik eğitimi veren diğer MYO mezunları arasından mekanik tesisat alanında kendilerini geliştirmiş kişiler,
  • Mekanik tesisat kapsamına; sıhhi tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, iklimlendirme ve çeşitli mekanik tesisatlar konusunda tecrübe ve bilgi sahibi,
  • Tercihen AVM, Mağaza, Ofis , Otel  vb. projelerde mekanik tesisat işlerinde en az 2 yıl şantiye ve iş sahası deneyimi olan,
  • Isıtma, Soğutma, Havalandırma Tesisatları, Sıhhi Tesisat, Yangın Tesisatı, Bina Mekanik Otomasyonu konularında saha tecrübesi olan,
  • Esnek çalışma saatlerine ve şantiye koşullarında çalışmaya uyum sağlayabilecek,
  • B sınıfı ehliyeti olan, aktif araç kullanabilen ve seyahat engeli olmayan,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olan,

 adayların başvuruları tarafımızca değerlendirmeye alınacaktır.

İş Tanımı

Yapı ve tesislerde yeni kurulacak olan mekanik tesisat uygulamalarının yanı sıra mevcutta bulunan tesisat sistemlerinin işletilmesi, düzenli kontrollerinin yapılması, oluşan arızaların giderilmesi.

Mevcut mekanik sistemlerin geliştirilmesini sağlamak.

Mekanik tesisatın; konforu, fonksiyonelliği, güvenilirliği, uzun ömürlülüğü, ileri teknolojiye uygunluğu ile alakalı fikir ve önerilerde bulunmak.

Yapıların ve tesislerin mekanik tesisatı kurulumu öncesi keşif yapmak ve tesisat montajlarının eksiksiz ve güvenli bir şekilde tamamlanmasını sağlamak.

Kurulan tesisatın test edilmesini ve gerekli onayların alınarak kullanıma alınmasını sağlamak.

Sahada gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili her türlü güvenlik önlemlerine uygun çalışmak.

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Mekanik Tesisat Ustası pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mekanik Tesisat Ustası İş İlanları