Mersin(Tarsus)

İş Yerinde

İş Yerinde

15 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Mimarlık

Mimarlık

Başvuru Sayısı

202 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

202 başvuru

Departman

Mimarlık

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Negna’nın köklerini oluşturan Özaltın Ahşap, bundan dört nesil önce, Doğu Karadeniz’de Hilmi Altın Usta’nın ahşap işleme atölyesiyle sektöre adımını attı. 1974-1995 yılları arasında oğlu Özkan Altın’la Mersin’de faaliyetlerine devam eden Hilmi Usta, büyük özveriyle yürüttüğü, ahşap doğrama imalat işleri sayesinde tüm müşterilerinin takdir ve güvenini kazandı. 1995 yılında Özaltın İnşaat Ağaç İşleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi ünvanını alarak doğrama Atölyesi’ni şirkete dönüştüren Özkan Altın, tecrübesi ve babasından kalan en önemli sermayesi “güvenilirliği” ile büyük ölçekteki projelerin ahşap işlerine imza atmaya başladı. Kurucu Özkan Altın; ahşap kapı, pencere ve mutfak dolabı üretiminde, dünya ölçeğinde gelişen üretim teknolojilerini takip ederek, eş zamanlı olarak makine yatırımlarını gerçekleştirdi. Kapasite ve hızdaki artışla birlikte, bütün imalat süreçlerindeki“kusursuzluk”yaklaşımı, şirket için yeni bir dönemin kapılarını açtı. 2014 yılından itibaren ürünlerini, tüm Türkiye genelinde Negna markasıyla tanıtmaya başlayan şirket, Türkiye’nin en gözde projelerinin çözüm ortağı olarak adından söz ettirdi. Yurt dışında Amerika'nın Virginia eyaletinde ve Kanada'nın Toronto eyaletinde üretim yerleri ve yaptıkları ürünleri ilede  adından söz ettiren firma ülkemiz genelinde yılda ortalama 5 bin daireye tam teşekküllü üretim yapan Negna, imzasıyla yapılara değer katan bir marka haline geldi.

2007 yılından bu yana Mersin Tarsus OSB’de, 10 bin metrekaresi kapalı, toplam 27 bin metrekare üzerinde hizmet veren Negna Üretim Tesisleri, Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Altın ile oğulları, Pazarlama ve Projelendirme Bölümü Yöneticisi İnşaat Yüksek Mühendisi Hilmi Can Altın ve Üretim Planlama ve Fabrika Yöneticisi İnşaat Mühendisi İsmail Cem Altın tarafından yönetilmektedir. Bölge liderliğini ulusal liderliğe taşıyacak yatırımlarına aralıksız devam eden Negna, müşterilerini ve çalışanlarını en değerli aktifi olarak görmekte, bütün faaliyetlerini gerçekleştirirken çevre unsurlarına saygıyı da önemli bir ilke olarak benimsemektedir. “Geleceğe hazır olmayı” iş anlayışının merkezine koyan Negna, hedeflerine emin adımlarla ilerken sende bu grubun bir parçası olmak istiyorsan istenilen pozisyona başvur ve aramıza katıl.

Seni Neler Bekliyor, Sorumlulukların Neler Olacak?

·        Proje icmal listesine göre showdrawings'lerin autocad ortamında düzenlenip imalat detaylandrılması yapılacak.

·        Şirketimizin yapısında bulunan reçete sistemine göre teknik çizimi excel programına aktarılacak.

·        Proje bazlı imalat yaptığımızdan ötürü, rölevesi alınan bir işin çizimi yapılacak, imalat süreci takip edilecek ve saha ile koordinasyon sağlanacak.

Beklediğimiz Nitelikler Neler Olacak?

·        Üniversite mezunu olması

·        İleri derece EXCEL bilgisinin olması

·        İleri derece autocad bilgisinin olması

·        İleri derece sketchup biliginin bulunması

·        Eğer mümkünse daha önce bir mobilya veya iç mimarlık ofisinden tecrübeli olması.

·        Özellikle mobilya dekarasyon malzemeleri hakkında bilgi sahibi olması.

·        Rolove,ölçü alma tecrübesinin olması. 

·        Ek olarak logo tiger kullanım tecrübesi var ise daha iyi olur.

·        B sınıfı ehliyetinin bulunması ve aktif araç kullanabiliyor olması,

Seni Öne Çıkaranlar Neler Olacak?

·        İş birlikçi yaklaşımın, 

·        Sonuç odaklı problem çözme yeteneğin,

·        Analitik düşünebilme kabiliyetin,

·        İş takibin ve sorumluluk duygun.    

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

İç Mimar pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İç Mimar İç Mimar Maaşları İç Mimar Nasıl Olunur? İç Mimar Nedir? İç Mimar İş İlanları
Hakkımızda

1995 yılında Özaltın İnşaat Ağaç İşleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi unvanını alarak doğrama Atölyesi’ni şirkete dönüştüren Özkan Altın, tecrübes

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Yemekhane.

İç Mimar pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İç Mimar İç Mimar Maaşları İç Mimar Nasıl Olunur? İç Mimar Nedir? İç Mimar İş İlanları