GES Şantiye Şefi

RENWERDEN ENERJİ

GES Şantiye Şefi

RENWERDEN ENERJİ

Ankara

Hibrit

Hibrit

15 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Teknik

Teknik

Başvuru Sayısı

174 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

174 başvuru

Departman

Teknik

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Renwerden Enerji Çözümleri adı altında 2021 yılında kurulan şirketimiz kurulduğu günden bugüne kadar +50 MW yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı elektrik enerjisi üretim tesisi projesi geliştirmiştir. Şirketimiz 50 yılı aşkın ticari deneyime sahip iş ve esnaflık kültüründen gelmekte olup; zamanında teslim, sorunsuz organizasyon ve müşteri memnuniyetinden dolayı çalıştığı müşterilerin ikinci ve diğer projelerinde de rol üstlenmektedir.

Ankara merkezli yeni bir yapılanma sürecinde olan şirketimizin idari ve teknik kadrolarına; ekip çalışmasına uyum gösterebilen, en iyiyi benimseyen, şirket ve müşteri faydasını benimseyen, yenilikçi ve pratik ekipler istihdam edilecektir.

Şirketimiz; yenilenebilir enerji santralleri özelinde EPC (Mühendislik, Tedarik ve İnşaat) ve iş geliştirme organizasyonları yürütmekte olup +100 MW projeksiyon hedefine sahiptir.

PozisyonŞantiye Şefi

İş Tanımı: Şantiye Şefi, 5 Yıl Deneyimli Elektrik&Elektronik(Öncelikli) Enerji Sistemleri Mühendisi veya İnşaat Mühendisliği alanında bir dereceye sahip olan, şantiye yönetimi veya benzeri alanlarda uzmanlaşmış bir profesyoneldir. İş tanımı, enerji sektöründe saha operasyonlarını yerinde yürüten ve yöneten kişidir.

Görevler:

1. Şantiye Operasyonlarının Yönetimi: Projede saha operasyonlarının günlük yönetiminden sorumlu olmak. İşçilerin, ekipmanın ve malzemenin doğru bir şekilde kullanılmasını sağlamak.

2. Takım Yönetimi: Şantiyede çalışan personelin yönetimi, takımın organize edilmesi ve gerektiğinde eğitimi sağlamak. İş güvenliği kurallarına uyulmasını ve prosedürlerin takip edilmesini sağlamak.

3. İş Programının Uygulanması: Proje programının ve zaman çizelgesinin takip edilmesini sağlamak. İşlerin belirlenen süreler içinde tamamlanmasını sağlamak ve gecikmeleri en aza indirmek.

4. Maliyet Kontrolü: Şantiyede kullanılan kaynakların ve malzemenin bütçeye uygun bir şekilde kullanılmasını sağlamak. Gereksiz harcamaları önlemek ve maliyetlerin kontrol altında tutulmasını sağlamak. Saha idari işlerini (konaklama, yemek tedariği vb) yürütmek, muhasebe ve satın almaların takibini yapmak.

5. İş Güvenliği ve Çevre Yönetimi: İş güvenliği standartlarının uygulanmasını sağlamak ve iş kazalarını önlemek için gerekli önlemleri almak. Çevre koruma politikalarının uygulanmasını sağlamak.

6. İş İlerlemesinin Raporlanması: Üst yönetim ve diğer paydaşlar için düzenli olarak iş ilerlemesi ile ilgili periyodik (haftalık, aylık vb) raporları hazırlamak. Projenin durumu, ilerleme ve olası riskler hakkında bilgi vermek.

7. Alt Yüklenicilerin Yönetimi: Şantiyede çalışan alt yüklenicilerin performansını değerlendirmek ve koordine etmek. İşlerin zamanında ve kaliteli bir şekilde tamamlanmasını sağlamak.

8. Kalite Kontrolü: İşlerin kalite standartlarına uygun bir şekilde yapılmasını sağlamak. Kalite kontrol süreçlerinin uygulanmasını sağlamak ve kalite sorunlarını çözmek. Sahada yapılan tüm imalatların projeye uygunluk kontrollerini eksiksiz yapmak.

9. İşlerin Teslimi: İş bitiminde testleri yaparak, santrali devreye alma aşamaları organizasyonunu ve teslimini yapmak.

10. Özel Görevler: Ortaya çıkan yeni durumlar karşısında yöneticinin istekleri doğrultusunda özel görevler yapmak, gerektiğinde araştırma yapmak veya raporlar hazırlamak.

Nitelikler

-       EPDK ve TEDAŞ Mevzuatlarına hakim

-       Arazi ve/veya Çatı tipi GES projelerinde görev almış olan

-       AutoCad ve MS Office programlarını kullanabilen

-       Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek

-       Analitik düşünme gücü kuvvetli

-       Raporlama becerileri konusunda yetkin

-       Takım çalışmasına yatkın

-       Yurtiçi seyahat engeli bulunmayan

-       Aktif olarak araç kullanabilen

-       Ağırlıklı olarak Batman ve Van (gerekli diğer tüm lokasyonlarda) sahalarımızda görev alabilecek personel arayışımız mevcuttur.

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Tecilli

Şantiye Şefi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Şantiye Şefi Şantiye Şefi Maaşları Şantiye Şefi Nasıl Olunur? Şantiye Şefi Nedir? Şantiye Şefi İş İlanları

Enerji / Yenilenebilir Enerji

Şantiye Şefi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Şantiye Şefi Şantiye Şefi Maaşları Şantiye Şefi Nasıl Olunur? Şantiye Şefi Nedir? Şantiye Şefi İş İlanları