warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)(Pendik)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Başvuru Sayısı

260 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

260 başvuru

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İstanbul Şubemiz için Full-Stack Developer (Back-End ve Front-End kısmını geliştirebilecek bilgi ve donanıma sahip) takım arkadaşları aramaktayız.

Minimum Nitelikler:

- Bilgisayar Mühendisliği veya ilgili lisans programlarından mezun,

- .Net/.Net Core frameworklerine ve C#/C++ programlama diline hakim,

- Veritabanı tasarımı ve geliştirilmesi konularında deneyimli (Tercihen MsSql, Redis),

- Web teknolojileri (ASP.NET MVC, MVC Web API, RESTFul API, Entity Framework, HTML, CSS, JavaScript, Bootstrap, JQuery, JSON, XML) konusunda deneyimli,

- Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az iki yıl tecilli.

Tercih Edilen Nitelikler:

- Yazılım geliştirme konusunda en az 2 yıl deneyim sahibi,

- Git/SVN gibi versiyon kontrol sistemini kullanmış,

- Analitik düşünce yapısına sahip,

- Araştırmacı ruhlu, keşfetmeye ve gelişmeye açık, tek başına problem çözme becerisine sahip, inisiyatif alabilen takım çalışmasına yatkın; bir uygulama projesini "hedeflenen şekilde" sonuçlandırabilecek sorumluluk, azim ve yetkinlikte olan,

- İyi derecede İngilizce bilen.

İŞ TANIMI

Full-Stack Developer Olarak;

Proje yöneticisi ve proje ekibi ile birlikte Yazılım analiz, tasarım ve geliştirme faaliyetlerini gerçekleştirmeniz ve geliştirilen yazılımlara ait entegrasyon çalışmalarını yürütmeniz

beklenmektedir.

SORUMLULUKLAR

- Kod kalitesini ve organizasyonunu korumak ve geliştirmek,

- Uygulamaların mümkün olan en iyi performansını, kalitesini ve yanıt vermesini sağlamak,

- Darboğazları ve hataları tespit etmek ve bu sorunları gidermek ve azaltmak için çözümler geliştirmek,

- Yazılım analiz, tasarım ve geliştirme faaliyetlerini gerçekleştirmek.

- Geliştirilen yazılımlara ait entegrasyon çalışmalarını yürütmek.

Simsoft Hakkında

Simsoft; simülasyon sistemleri, askeri yazılımlar ve ciddi oyun uygulamaları ile ilgili Ar-Ge projeleri geliştirmek amacıyla 2006 yılında kurulmuştur. Simsoft bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda sivil ve askeri kuruluşlar tarafından kullanılan yüzlerce simülatör üretmiş, çeşitli alanlarda geliştirdiği yazılım ürünlerini ise uluslararası alanda tanınmış kuruluşlara teslim etmiştir.

Kuruluşundan itibaren sürekli büyüyen bir başarı grafiği izleyen Simsoft, 2011-2014 yılları arasında göstermiş olduğu büyüme sayesinde, Deloitte tarafından yapılan araştırmaya göre Türkiye’de ilk 50, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde ise ilk 500 teknoloji şirketinden biri olarak ödüllendirilmiştir. Simsoft, 2017 yılında Deloitte "Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 50 Teknoloji Şirketi", ASELSAN “Yazılım Tasarım”, Kristal Piksel "En İyi Ciddi Oyun" ve I/ITSEC (Dünyanın en büyük modelleme, simülasyon ve eğitim konferansı) "En iyi Mobil Oyun” ödüllerini kazanmıştır. Simsoft, 2018 yılında, Türkiye’nin “İlk 500 Bilişim Şirketi” listesine daha yüksek bir sıralama ile yeniden girmiş ve yeni ihracatlarla dünyada da yükselen başarı grafiğini sürdürmüştür.

CMMI Seviye 3 sertifikasına sahip olan Simsoft; Simülatörler, Savunma ve Havacılık Sistemleri, Görsel Sistemler, Oyun ve Simülasyon olmak üzere dört ana grupta faaliyet göstermektedir. Her grubun kendi uzmanlık alanlarında ülkemizin yerlileştirme ve millileştirme çalışmalarına önemli katkı sağlayan hizmet ve ürünleri bulunmaktadır. Bugüne kadar savunma ve havacılık alanında yurt dışından temin edilen eğitim simülatörleri, görüntü üreteci, silah sistem yazılımları gibi yerlileştirilmesine katkı sağlanan pek çok ürün ve hizmetin yanı sıra iş süreçleri simülasyonu, petrol ve gaz arama sondajlarında kullanılan loglama sistemleri gibi dış kaynaklı bazı yazılımların da yerlileştirilmesi sağlanmıştır.

Simsoft'un merkezi Ankara ODTÜ Teknokent'te olup ayrıca Bilkent Cyberpark, Teknopark İstanbul, Amerika Florida, Türkmenistan Aşkabat ve Malezya Kuala Lumpur'da ofisleri ve bağlı birimleri bulunmaktadır.

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli

Bilgisayar Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bilgisayar Mühendisi Bilgisayar Mühendisi Maaşları Bilgisayar Mühendisi Nasıl Olunur? Bilgisayar Mühendisi Nedir? Bilgisayar Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

Simsoft; simülasyon sistemleri, askeri yazılımlar ve ciddi oyun uygulamaları ile ilgili Ar-Ge projeleri geliştirmek amacıyla 2006 yılında kurulmuştur.

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Çalışan/Stajyer Adayı Kişisel Verilerinin İşlenmesine ilişkin Aydınlatma Metni Değerli Çalışan/Stajy

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Tam Gün Sağlık Hizmetleri.

Bilgisayar Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bilgisayar Mühendisi Bilgisayar Mühendisi Maaşları Bilgisayar Mühendisi Nasıl Olunur? Bilgisayar Mühendisi Nedir? Bilgisayar Mühendisi İş İlanları