warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Muğla(Bodrum)

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Periodical

Position Level

Assistant Specialist

Department

Finance

Finance

Application Count

51 application

Job Type

Periodical

Position Level

Assistant Specialist

Application Count

51 application

Department

Finance

Kariyer Image

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Yolculuğunuza Bizimle Başlayın

EDITION Hotels, butik otelci Ian Schrager'in vizyoner dehasını, birinci sınıf lüks bir otelin hizmet sunumunu ve Marriott International'ın küresel erişimini birleştirerek konaklama dünyasında tamamen yeni bir deneyim yaratıyor. Otellerimiz, ruhunuzu yükseltecek büyüleyici bir deneyim yaratmak için en iyi yemek, eğlence, gece hayatı ve hizmeti sunan, dünyanın en iyi şehirlerinin büyüleyici mikrokozmoslarıdır! Ancak bu büyülü deneyimi yaratmak için size ihtiyacımız var. EDITION, kendilerine ilham veren, onları zorlayan ve işe gelmekten gurur duymalarını sağlayan, çalışmak için bir yer arayan sıcakkanlı, dışa dönük, gerçek anlamda muhteşem insanları işe alıyor. Hizmetin el kitabından değil, yürekten geldiği bir yer. Misafirlerimizin her birini sürekli olarak memnun eden ve büyüleyen, hiç bitmeyen bir tiyatro performansı sunan bir yer. Sizi bugün bize katılmaya davet ediyoruz. 

İş özeti

  • Şekilleri, ilanları ve belgeleri doğru giriş, matematiksel doğruluk ve uygun kodlar açısından kontrol edin. 
  • Tüm dosyaları, kayıtları, nakit ve nakit benzerlerini politika ve prosedürlere uygun olarak organize edin, güvence altına alın ve muhafaza edin. 
  • Bilgisayarlı finansal bilgileri kaydedin, saklayın, erişin ve/veya analiz edin. 
  • Mali ve muhasebe verileri için doğru elektronik tabloları koruyun.
  • Günlükleri, defterleri ve/veya bilgisayarları kullanarak mali kayıtları derlemek ve saklamak için sayısal ve mali verileri sınıflandırın, kodlayın ve özetleyin. 
  • İstatistik, finans, muhasebe, denetim veya bordro raporlarını ve tablolarını hazırlayın, sürdürün ve dağıtın. 
  • Dönem sonu kapanış prosedürlerini ve raporlarını belirtildiği şekilde tamamlayın. 
  • Şirket prosedürlerine göre faturaları, faturaları ve hesap özetlerini hazırlamak, incelemek, mutabakat sağlamak ve düzenlemek. 
  • Tüm şirket politikalarına ve prosedürlerine uyun; Tekdüze ve kişisel görünümün temiz ve profesyonel olmasını sağlayın; özel bilgilerin gizliliğini korumak; şirket varlıklarını korumak; misafirlerin ve iş arkadaşlarının mahremiyetini ve güvenliğini koruyun. 
  • Konukların hizmet ihtiyaçlarını profesyonel, olumlu ve zamanında karşılayın. 
  • Açık ve profesyonel bir dil kullanarak başkalarıyla konuşun; Yazılı belgeleri doğru ve eksiksiz olarak hazırlamak ve incelemek; telefonlara ve e-postalara uygun görgü kurallarını kullanarak cevap verin. 
  • Ağırlığı 10 pound'a eşit veya daha hafif olan nesneleri yardım almadan hareket ettirin, kaldırın, taşıyın, itin, çekin ve yerleştirin. 
  • Başkalarıyla olumlu çalışma ilişkileri geliştirin ve sürdürün; ortak hedeflere ulaşmak için destek ekibi; Diğer çalışanların endişelerini dinleyin ve bunlara uygun şekilde yanıt verin. 
  • Amirler tarafından talep edilen diğer makul iş görevlerini yerine getirmek.

Preferred Candidate

No experience preference
Associate Degree(Graduate), Bachelor’s(Student), Bachelor’s(Graduate)
English(Reading : Good, Writing : Good, Speaking : Good)

Kasiyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kasiyer Kasiyer Maaşları Kasiyer Nasıl Olunur? Kasiyer Nedir? Kasiyer İş İlanları

Tourism / Hotel and Accommodation Management

Hakkımızda

Start Your Journey With UsEDITION Hotels combine the visionary genius of boutique hotelier Ian Schrager, the service delivery of a world-class luxury

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

RÖNESANS HOLDİNG GRUBU ÇALIŞAN ADAYI VERİLERİNİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİNAYDINLATMA METNİRev

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Yemekhane.

Kasiyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kasiyer Kasiyer Maaşları Kasiyer Nasıl Olunur? Kasiyer Nedir? Kasiyer İş İlanları