keyboard_arrow_down
22

İmalat Müdürü İş İlanları

Şehir seçin arrow_drop_down
İlçe seçin arrow_drop_down




search


search








Seçili Filtreler (1)Filtreleri Temizle

İmalat Müdürü cancel

U

İmalat Müdürü
URBANAC TEKSTİL TASARIM SAN TİC LTD ŞTİ
İstanbul(Avr.) İş Yerinde
Tam zamanlı
Bugün
Hiçbir ilanı kaçırma!
Bu aramana uygun yeni bir ilan yayınlandığında ilk senin haberin olsun.
GALA TEKS ÖRME İNŞ. SAN VE TİC. A.Ş
İmalat Müdürü
GALA TEKS ÖRME İNŞ. SAN VE TİC. A.Ş
İstanbul(Avr.) İş Yerinde
Tam zamanlı
1 gün
Olgun Çelik San. Tic. A.Ş.
İmalat Planlama İş Ortağı
Olgun Çelik San. Tic. A.Ş.
Manisa İş Yerinde
Tam zamanlı
23 gün
Hiçbir ilanı kaçırma!
Bu aramana uygun yeni bir ilan yayınlandığında ilk senin haberin olsun.

İmalat Müdürü İş İlanları

İmalat müdürü olarak çalışmak istiyorsan sorumluluk aldığın firma ya da işletmenin hedefleri ve kalite standartları doğrultusunda üretim işlemlerini yönetmek, bu süreçlere hakim olmak ve bu süreçleri denetlemekten sorumlu olursun. Bu meslek kolunda üretimi artırmak, üretilen ürünün kalite standartlarını yükseltmek ve aynı zamanda ürünün maliyeti düşürmekte aktif bir rol oynarsın. Bu iş alanında çalışmak için üniversitelerin ilgili bölümleri arasında olan makine mühendisliği, gıda mühendisliği, kimya mühendisliği ve elektrik elektronik mühendisliği gibi bölümlerinden mezun olmanı istihdam sağlayan firmalar senden bekleyebilir. Bu doğrultuda bu alanlarda çalışmak istiyorsan imalat müdürü iş ilanları sayfasında bulunan ilanları inceleyebilir, kendi bilgi ve deneyimlerin ile örtüşen iş ilanlarına başvurularını gerçekleştirebilirsin.

İmalat Müdürünün Görevleri Nelerdir?

İmalat müdürü, üretim sürecini iş talimatlarına ve kalite standartlarına uygun olarak gerçekleştirir. Siparişlerin zamanında ve eksiksiz üretilmesini sağlayarak üretim sürecinin iyileştirilmesine ve üretim verimliliğinin artırılmasına katkıda bulunur. Üretim sürecinde oluşabilecek sorunları tespit ederek ortadan kaldırmakla sorumludur. Üretim sürecindeki koordinasyonu sağlamak da imalat müdürünün görevleri arasındadır. İmalat müdürü, çalıştığı şirket tarafından oluşturulan maliyet planlarını çerçevesinde üretim hedeflerine ulaşmak, ürettim raporlarını hazırlayarak üst yönetime iletmek veya sunum yapmaktadır. Görev aldığı yerdeki makinaların bakımını ve verimliliğini denetler. Yapılan bakım ve onarımın kayıtlarını tutarak ilgili mercilere rapor edilmesini sağlar. Üretim alanında çalışan personeli koordine etmek ve denetlemek gibi birçok görevi ve sorumluluğu vardır. Türkiye’de imalat müdürü olarak çalışabileceğin bir çok sektör vardır. Sen de gerekli eğitimlere ve deneyimlere sahipsen imalat müdürü iş ilanları için kariyer.net’i inceleyebilirsin.

İmalat Müdüründe Olması Gereken Özellikler Nelerdir?

İmalat müdürü arayan firmalar tarafından ilanlarda belirtilen çeşitli özellikler ve kriterler vardır. Bu özellikleri şu şekilde sıralamak mümkündür;

  • Üretim süreçlerini izlemek ve takip etmek için planlama ve organizasyon yetenekleri sahip olan, 
  • İş sürecinde kararlı hareket etmeyi bilen, personel veya ekipman sorunlarını çözme yeteneği olan,
  • Kavramları kolayca kavrayabilme algısına sahip,
  • ICT okuryazarlığını, çeşitli teknolojileri ve programlarına hakim olan, 
  • Yüksek kaliteyi sağlamak için ayrıntılara dikkat edebilen,
  • Malzemeyi doğru zamanda ve bütçe dahilinde almak için güçlü müzakere becerilerine sahip, 
  • Baskı altında çalışabilme ve çalıştığı iş arkadaşlarını motive edebilen,
  • Sistematik çalışma düzenine sahip kişiler imalat müdürü olarak göreve başlayabilir.

Sende bu özellikleri taşıdığını düşünüyorsan yayınlanan güncel imalat müdürü iş ilanları için başvurularını yapabilirsin.

İmalat müdürü olmanın avantajları nelerdir?

İmalat müdürü olmanın en büyük avantajlarından biri çalışabileceğin sektörün genişliği nedeniyle Türkiye'nin dört bir yanında iş imkanına sahip olmasıdır. İmalat müdürü olarak kendini geliştirmişsen ve deneyimlerin fazlaysa özel sektörde iş bulma olanağın fazladır. Çalışacağın sektörde kişisel ve mesleki gelişim için pek çok fırsat yakalayabilirsin. İşe alım süreçlerin ve terfi alma imkanın daha fazladır. Mesleki İngilizce diline hakimsen yurtdışında çalışma imkanın avantajlarından yararlanabilirsin. 

İmalat müdürü iş ilanlarında hangi detaylara dikkat edilmeli?

Sürekli veya tam zamanlı çalışabileceğin imalat müdürü iş ilanları bayan veya bay seçenekleri için başvuru yaparken dikkat etmen gereken birçok durum bulunur. İmalat müdürü iş ilanlarına ulaşarak ilanı yayınlayan firmaların beklediği kriterler hakkında araştırma yapabilir ve sana uygun olup olmadığına göre değerlendirme yapabilirsin. İmalat alanı bir çok sektörü kapsadığından eğitim aldığın ve deneyim kazandığın sektöre göre iş ilanlarına bakmalısın. 

İmalat müdürü iş ilanlarına herkes başvuru yapabilir mi?

İlan açıklamalarında belirtilen özelliklere sahip herkes imalat müdürü iş ilanlarına başvuru yapabilir. İmalat müdürü iş ilanlarında şirketlerin senden bekledikleri eğitim seviyesi, mezun olduğun üniversite bölümü, yabancı dil kriterlerine uygunluğuna göre başvurularını yapman gerekir. Ayrıca imalat müdürü iş ilanları bay alımlarında askerlik şartı da dikkat etmen gereken hususlardan biridir.

İmalat müdürü çalışma olanakları nelerdir?

İmalat müdürü, farklı şirketler tarafından yeni çalışanlar aranan bir pozisyondur. Gıda sektöründen sanayiye, elektronikten beyaz eşyaya kadar pek çok sektörde bu alanda iş bulmak mümkündür. Aynı şekilde imalat müdürü iş ilanları ile Türkiye’nin farklı illerinde karşılaşma olanağın vardır. Kariyer.net üzerinden ilanları inceleyerek sana uygun olanlara başvurabilirsin.

Sıkça Sorulan Sorular

İmalat müdürünün görev ve sorumlulukları nelerdir?

İmalat müdürünün görev ve sorumlulukları üretim işlerini kalite standartları ve iç talimatları kapsamında yürütmektir. Oluşturulan siparişlerin eksiksiz bir şekilde üretilmesini sağlamak adına gerekli tedbirlerin alınması ve yöntemlerin uygulanması önemlidir. Fabrika imalat alanında farklı birimlerde ve çeşitli sayılarda personel mevcuttur. Bu personellerin koordine edilmesi ve denetlenmesi yine görevlerin ve sorumlulukların arasında yer alır. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte her birimde sürekli güncellemeye gidilmesi gerekebilir. Piyasadaki bu güncellemelerden haberdar olman da yeni görev ve sorumlulukların arasında bulunur. Bakım onarımla ilgili kayıtların tutulmasını sağlamak üretiminde ve işleyişte daha seri, eksiksiz ve profesyonel olunmasını sağlar.

İmalat müdürü hangi sektörlerde çalışabilir?

İmalat müdürü olabilmen için öncelikle belirli alanların ve bir işleyişin olması gerekir. Yani herhangi bir firma, şirket işletme, kurum ya da kuruluşun gerekli birimlerinde senin görev ve sorumluluklarının yerine getirilmesi gereklidir. Üretim işlerinin aksamadan ve seri bir şekilde gerçekleşmesi adına belirli bir plan ve program dahilinde ilerlemesi gerekir. Bu nedenle her firma bir imalat müdürüne gereksinim duyar. Böylece işleyiş aksamadan ve seri bir şekilde gerçekleşir. Aynı zamanda personellerin denetimi, iş güvenliği açısından gerekli tedbirlerin alınması gibi konularda senden yardım istenebilir. İmalat müdürü olarak iş aradığında birçok farklı şirket ya da firmanın ilanlarını takip etmen yeterli olur.

İmalat müdürü olmak için üniversitede hangi bölüm okunmalıdır?

İmalat müdürü olabilmen için öncelikle üniversitelerin ilgili bölümlerinde yer alan 4 yıllık lisans programlarını başarı ile bitirmen gerekir. Bu alanlar elektrik ve elektronik mühendisliği, kimya mühendisliği, gıda mühendisliği, makine mühendisliği gibi bölümler olarak sıralanabilir. Bununla birlikte belirli lisans derecesinden mezun olman iş imkanını artırır. Kamu kurumlarında ve özel kuruluşlarda çalışmak için farklı yöntemlere başvurabilirsin. Gerekli olan sınavlara, mülakatlara girmen seni farklı sahalarda verimli kılar. Aynı zamanda kariyer.net platformunda yer alan iş ilanlarını incelediğimde kriterlerine uygun olan ideal çalışma imkanları da bulabilirsin.

Bir imalat müdüründe olması gereken nitelikler nelerdir?

İmalat müdürü olmak istiyorsan özellikle belirli özellikleri ve niteliklere sahip olmayan işinde daha verimli olmana, kolay ilerlemene yardımcı olur. Öncelikle analitik düşünme yeteneğine sahip olman seni farklılıklar ile daha donanımlı hale getirir. Kalite yönetim sistemleri hakkında deneyimli ve bilgili olman ortaya koyduğun işin daha profesyonel sonuçlar vermesine yardımcı olur. Planlama ve organizasyon becerisinde başarılı olman senden beklenen nitelikler arasında yer alır. Aynı zamanda çalışma alanlarını göz önünde bulundurulduğunda işbirliği ve ekip yönetiminde uyumlu olman da daha başarılı ve verimli olmana katkı sunar.

notifications İş Alarmı kur